Følg oss på Facebook: Selbu handball på Facebook

Mailadresse:
handball@selbuil.no
Styreleder: Hans Christian Aasen
Telefon leder: 47859911

Hjemmebane: Selbuhallen, 7580 Selbu
Stiftet: 29.11.1977
Hjemmedrakt: Rød trøye, blå shorts
Bortedrakt: Blå trøye, blå shorts

ØNSKER DU Å BEGYNNE MED HANDBALL? TA KONTAKT MED : 

Sportslig leder bredde: Gunn Kari Holten / Mobil:  / E-Post: bredde.hb@selbuil.no
Sportslig l
eder senior: Tove Karin Lien /E-post: senior.hb@selbuil.no
Kontaktperson mini: Åshild Stokstad/Mobil: / Epost: Aashild.stokstad@gmail.com

OM KLUBBEN: 
Selbu IL handball ble stiftet i 1977. Den første treningene var den 29/11-1977, og trenerne var Kari Sandtrø og Anny Siraas. Handballutvalg: Formann Kjell Sandtrø. Andre medlemmer: Edith Stokke, Bengt Ødegård, Kari Sandtrø og Anny Siraas.

Selbu IL Håndball har etterhvert blitt en klubb som har satt virkelige spor etter seg både i sitt eget idrettslag, i Selbus og Trøndelags idrettsverden forøvrig. Spesielt gjelder dette da seniorlaget, som gjennom sitt opprykk til eliteserien i 1997 beviste at det er mulig for et håndballag fra ei bygd med 4000 innbyggere å spise kirsebær med de store. Selbu IL Håndball har vært blant de beste lagene på kvinnesiden i Norge med spill i elitedivisjonen og førstedivisjon. I denne perioden har Selbu hatt to spillere på Norges kvinnelandslag; Elisabeth Hilmo og Kristin Børseth.  Flere spillere har spilt på yngre landslag.

Selbu IL Håndball er mer enn en seniorklubb, og aktiviteten nedover i aldersbestemte rekker er meget god. Klubben ønsker å satse på morgendagens spillere. Derfor er klubbens motto:

“Topp og bredde, hånd i hånd.”

Visjon 

Selbu IL Håndball skal være en bredde- og eliteklubb. Vi skal ha engasjerte, stolte, ansvarsbevisste aktører som føler stolthet og tilhørighet til klubben”

Levert av